Teste Generelt om skolens undervisning

Einar Granum Kunstfagskole tilbyr en 2-årig fagskoleutdanning i Visuelle kunstfag. Utdanningen gir et godt grunnlag for videre studier og arbeid innenfor kunst, arkitektur, design, illustrasjon og visuell kommunikasjon.

Undervisningen vektlegger både bredde, dybde og faglig relevans. Gjennom praktisk utprøving og tett individuell oppfølging av den enkelte, stimuleres studenten til selvstendig refleksjon og utforsking av det kunstfaglige området.

Det første studieåret er felles for alle, og skal etablere et grundig og bredt fundament innenfor ulike teknikker og materialforståelse. Klassiske ferdigheter i tegning, form og farge står sentralt. Andre studieåret kan studenten velge mellom tre fordypningsområder; 3-dimensjonal kunst, Tegning, eller Maleri.