Teste Visuelle kunstfag på Vulkan

Skolens lokaler er store, lyse og åpne, og er med på å skape et unikt læringsmiljø for både studenter og ansatte. Lærerne våre har en solid bakgrunn som billedkunstnere, kunsthistorikere og pedagoger. De har bred kompetanse innen det visuelle kunstfeltet og spesielt inne de tre fordypningene tegning, maleri og tredimensjonal kunst. I tillegg til den faste fagstaben, møter studentene hvert år en rekke gjestelærere fra kunst-, design- og arkitekturfeltet.

Studentene våre er aktivt med på å skape et godt miljø på skolen. Gjennom hele året arrangerer de ulike sosiale hendelser som topper seg med Granumfestivalen i mai.

Skolen var den første private kunstskolen som ble etablert i Norge, og er i dag den største toårige fagskoleutdanningen i landet som tilbyr utdanning i visuelle kunstfag. Utdanningstilbudet ved Einar Granum Kunstfagskole er godkjent av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT), og kvalifisert til full støtte hos Statens lånekasse for utdanning.