Hvorfor studere ved Einar Granum Kunstfagskole?

27. mars 2018

- Å studere ved Einar Granum Kunstfagskole er veldig utfordrende men også veldig morsomt, sier August Nordthug. Han er en av fire studenter som presenteres i skolens nye promovideo.

August er andreårsstudent og deltar i en workshop i portrettmodellering med faglærer Morten Hansen når han blir bedt om å fortelle hvorfor han har valgt å studere visuelle kunstfag.

Førsteåresstudent Kjersti Synneva Moen arbeider med tresnitt i skolens grafikkrom når hun forteller at studiene gjør det mulig å gjøre alvor av det som hele tiden har vært en hobby. - At du i tillegg får vi innblikk i flere ulike kunstformer liker jeg veldig godt, sier Kjersti.

- Jeg valgte Einar Granum Kunstfagskole fordi jeg er interessert i en grunnkompetanse innen kunstfag, sier Mathias Oldani. Han er studerer på førsteåret og er spesielt interessert i tegning og maling.

- Samfunnet er avhengig av folk med kunstutdanning, sier andreårsstudent Silje Kjørholt. Kunstnere er bedre enn andre fagfolk til å lese sin egen samtid mener hun.

Vil du vite mer om skolen? Ta kontakt med oss på info@granum-kunstfagskole.no.

Søknadsfrist for opptak til skoleåret 2018/19 er 1. mai. Søk nå!

Promovideoen er laget av Daniel Øverland i Manta Design.