Einar Granum Miljo14
Einar Granum Grafikk12
Fra workshopen "Grafikk". Foto: Fartein Rudjord
Julius og Kim Andreas forside
Studentene Julius Karoubi og Kim Andreas Roland Berger i malersalen. Foto: Eva Løveid Mølster

Einar Granum
Kunstfagskole

De beste årene i mitt liv! Fantastiske og dyktige lærere og meget godt miljø. Savner det hver dag.

AKTUELT

Galleri Vekta

Galleri VEKTA skoleåret 2022-2023

Hver helg gjennom hele skoleåret stiller en eller flere Granum-studenter ut på Galleri VEKTA. Følg med på galleriets hjemmeside, skolens facebook- og instagramkonto, eller stikk innom galleriet i helgen.

26 aug — 11 jun

Granumfestivalen, utstilling. Foto: Lea Stuedahl

Granumfestivalen 2023

Granumfestivalen er en årlig kunst- og kulturfestival som arrangeres av studenter ved Einar Granum Kunstfagskole. Festivalen har med årene utviklet seg til et heldagsarrangement med utstillinger, live musikk, foredrag, kafé og bar.

22 apr — 23 apr

Krokitegning
Kveldskroki på Granum

Kveldskroki på Granum høst 2022

Kveldskroki på Granum lar deg prøve ut nye måter å tegne på. Du får også oppleve hvordan korte tegneøvelser kan gi morsomme og interessante resultater.

Kroki er for alle, det viktigste er å komme med lysten til å utforske både tegning og evnen til å se.

7 sep — 14 des

221025 Foto Maren Dagny Juell
Billedkunstner Liv Tandrevold Eriksen i samtale med kunsthistoriker Hilde Hernes under Kunstdykk på Granum 25. oktober 2022. Foto: Maren Dagny Juell

Kunstdykk på Granum høst 2022

Hvordan jobber kunstnere? Fire tirsdagskvelder hvert semester, mellom kl. 18.00–19.30 inviterer vi ulike kunstnere til å presentere seg selv, om prosesser, ideer og intensjoner. I auditoriet på Einar Granum Kunstfagskole.

Høstens kunstdykkere er Torhild Berg, Liv Tandrevold Eriksen, Javier Barrios og Nebil Zaman.

13 sep — 6 des

Arr
ØST kunstfestival 2023!

Øst kunstfestival 2022

✨Vi er med under ØST KUNSTfestival!✨ Fire studenter er av våre dyktige studenter, sammen med de tidligere granumstudentene Julius Berntzen Karoubi og Kim Andreas Roland Berger, holder workshop under åpningsfesten på Furuset bibliotek og aktivitetshus (FUBIAK).

16 nov — 20 nov

Kvalitetsrapport 3
Fra kveldskroki på Granum. Foto (stillbilde fra video): Daniel Øverland

Krokiseminarer på Granum

Denne høsten inviterer vi til krokiseminar på Granum. Seminaret passer for deg som ikke har tegnet kroki før, eller for deg som har tegnet kroki og som vil lære mer. Velg mellom seminar i oktober eller november.

15 okt — 19 nov

Pierre 2022
Pierre Lionel Matte. Foto: Ignat Wiig/Oslo Open

Ny foredragsserie: Biennalesommer med Pierre Lionel Matte

Denne høsten inviterer vi til en foredragsserie om sommerens to store biennaler: Veneziabiennalen 2022 og documenta fifteen. Foredragene holdes av billedkunstner og kunsthistorielærer Pierre Lionel Matte. Foredragene er gratis og åpne for alle.

27 sep — 15 nov

Einar Granum045
Einar Granum Kunstfagskole på Vulkan i Oslo. Foto: Fartein Rudjord

Skolestart høsten 2022

Første skoledag på Granum for skoleåret 2022/2023 er mandag 22. august.

22 aug — 26 aug

Vårutstillingen på Granum. Foto: Lea Stuedahl

Vårutstillingen 2022

Fredag 3. juni kl. 17.00 åpner den årlige vårutstillingen ved Einar Granum Kunstfagskole. Her får du se avgangsstudentenes eksamensarbeider i tillegg til førsteårsstudentenes semesterprosjekter. Vårutstillingen er et ONE-NIGHT-ONLY-arrangement. Det er gratis og åpen for alle. Velkommen!

3 jun

Portrett Nikolai Torgersen
Nikolai Torgersen er vårens siste kunstdykker, tirsdag 24. mai 2022. Foto: privat

Kunstdykk på Granum vår 2022

Fire tirsdagskvelder denne våren inviterer vi interessante kunstnere til å presentere seg selv og sitt kunstneriske virke.

Velkommen til Kunstdykk på Granum!

15 feb — 24 mai

Studier

Einar Granum Kunstfagskole tilbyr en toårig høyere yrkesfaglig utdanning i visuelle kunstfag. Andre studieår har studentene emner i profesjonalisering og kunsthistorie og kan i tillegg velge mellom emner innen tegning, maleri eller tredimensjonal form. Fullført og godkjent toårig høyere yrkesfaglig utdanning i visuelle kunstfag gir 120 studiepoeng og graden "høyere fagskolegrad i visuelle kunstfag".​ Utdanningstilbudet ved Einar Granum Kunstfagskole er godkjent av Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT), og kvalifisert til full støtte hos Statens lånekasse for utdanning.

Om oss

— Tidligere student

Undervisningsopplegget er bredspektret og gir studentene mulighet til å bli kjent med og utforske en rekke kunstformer, uttrykk og produksjonsprosesser. Skulle gjerne studert her selv.

— Gjestelærer

Det sosiale, frie, men samtidig strukturerte likte jeg best ved skolen. En skole med sjel.

— Tidligere student

Skolen ligger i bydelen VULKAN helt nede ved Akerselva.

Skolen ligger sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon, i den nye bydelen VULKAN mellom Grünerløkka og Maridalsveien. Et stort antall buss- og trikkeruter går fra Maridalsveien, Thorvald Meyers gate og Trondheimsveien.

Skolen ligger i et attraktivt naturområde inntil Akerselva, omgitt av grøntområder. Mathallen, Dansens hus og Bellona er våre nærmeste naboer, og det er kun noen få minutters gange til Kunsthøgskolen og Arkitektur- og designhøgskolen.

Fakturainformasjon

• Stiftelsen Einar Granum Kunstfagskole
  • Vulkan 17
  • 0178 Oslo
  • Organisasjonsnummer: 980 799 301

EHF-faktura

Einar Granum Kunstfagskole tar imot EHF-faktura.

Faktura på e-post

har du ikke mulighet til å sende EHF-faktura, kan du sende faktura i PDF-format på e-post til: og@granum-kunstfagskole.no

Faktura per post

Vil du sende faktura på gamlemåten, sender du papirfaktura i posten.

Einar Granum Kunstfagskole, Vulkan 17 0178 Oslo, Telefon: 22 99 03 40

Inntaksrelaterte Spørsmål

inntak@granum-kunstfagskole.no

Generelle Spørsmål